Els CJC demanem el vot per ICV-EUiA el proper 25N

Davant la convocatòria d’eleccions a la Generalitat de Catalunya del 25 de novembre del 2012, els CJC – Joventut Comunista de Catalunya fem les següents consideracions:
1. Després de dos anys de govern de CiU i el PP a Catalunya, les seves polítiques han colpejat durament a la classe treballadora i capes populars. Les dades son esfereïdores. Patim una  taxa d’atur juvenil del 50% i el 30% de catalans i catalanes son pobres i milers es veuen afectats pels desnonaments. A més som capdavanters europeus en el desballestament dels serveis socials.
2. Les polítiques de CiU i el PP ens roben el futur. No volem ni acceptem un país on el seu jovent s’hagi d’exiliar per servir cafès com ens han recomanat alguns convergents. Volem un país d’esquerres on tinguem uns serveis públics i uns drets socials que ens ajudin a desenvolupar les nostres vides en llibertat. Amb un model de país sostenible i on els corruptes no tinguin impunitat.
3. Defensem el dret a decidir, en tots els aspectes, tant socials com nacionals, per fomentar la participació popular en la presa de decisions polítiques. Som una nació i tenim dret a decidir. Som un sol poble i no acceptem viure en una democràcia reduïda i segrestada.
4.Els CJC Joventut Comunista de Catalunya afrontem aquesta comtessa electoral com una expressió més de la lluita de classes que es desenvolupa a la nostra nació. La resposta popular per superar aquesta crisi la construirem principalment des de la lluita del jovent als barris i pobles, als instituts, a les universitats i als centres de treball. Però una forta presència de diputats i diputades d’ICV-EUIA al Parlament, assegura un recolzament important per a la construcció d’aquesta resposta.
5. El vot a ICV-EUiA no només és una garantia per derrotar les polítiques de la troika i del seu fidel representant Artur Mas. És una garantia per construir un nou projecte nacional i social d’esquerres, radicalment democràtic, plural i alternatiu. La unitat és el camí, des de la unitat construirem l’alternativa i derrotarem les polítiques de dreta al carrer, als piquets i a les institucions.
Els CJC – Joventut Comunista de Catalunya, fem una crida al jovent de Catalunya, per anar a votar a la candidatura d’ICV-EUIA a les eleccions a la Generalitat de Catalunya.

 

¿Errata en el texto? Por favor, selecciónela y presione Shift + E o pinche aquí para informarnos. Gracias por anticipado.

Share

4 Comentarios

 1. penoso…y que sigan llamándose comunistas…

  • Kiibakun says:

   Estos no son los CJC a nivel del estado español, los CJC en Catalunya se llaman JCPC.

   Ya podrían los CJC de Catalunya cambiar su logotipo para evitar confusiones, pero creo que ese es su juego.

 2. OSA Frente Popular says:

  ojo, estos no son del PCPE. los del PCPE en el principat son JCPC (Joves Comunistes del Poble Català)

 3. David Moreno says:

  A ver, CJC – Joventut Comunista nace en 1982. Utiliza indistintamente este logo como otros, siempre referenciando CJC y Joventut Comunista. CJC-Joventut Comunista son las juventudes del PCC. No veo donde esta la confunsión, entre otras cosas el logo de JCPC no tiene nada que ver con este.